Słodkie nowości od Tesco

Tesco wprowadziło do swojej oferty ponad 60 różnego rodzaju łakoci niedostępnych w innych sieciach handlowych. W ofercie znajdziemy m.in. zestawów słodyczy znanych i lubianych marek Milka, Nestle czy Lindt, zupełnie nowe produkty marki własnej Tesco oraz wyjątkowe słodkości Tesco Finest. Wszystkie produkty dostępne na wyłączność  sieci i wyróżniają się gramaturą, specjalnymi opakowaniami lub zestawieniem smaków czy wyjątkową recepturą i pochodzeniem.

W ofercie Tesco znajdziemy między innymi cukierki Skittles Box 753g zawierające 29 paczek cukierków, Snickers Mix 273g zawierające batoniki Snickers, Mars, Milky Way i Twix, Haribo Box 720g z 24 paczkami żelków, czekolady Smarties 120g, cukierki Quality Street 350g, cukierki Rowntrees Box 750g, cukierki czekoladowe lub z orzechami M&M’s Box, praliny Milka i wiele innych.

Szukając wyjątkowych smaków warto zwrócić uwagę zupełnie nowe produkty marki własnej Tesco. Przykładowo, w ofercie znajdziemy zestaw słodyczy w worku świętego Mikołaja 90g, pianki bałwanki 90g, czekoladowe monety w siatce 75g, czy wyjątkowy zestaw słodyczy w słoiczkach Sweet Shop 600g.

Słodycze Tesco Finest zaoferują klientom szeroką paletę wyjątkowych smaków. Znajdziemy tu zestawy oryginalnych belgijskich czekoladek, ziarenka kawy w belgijskiej czekoladzie, trufle z solonym karmelem, zestawy owoców i orzechów w belgijskiej czekoladzie, cukierki marcepanowe z prażonymi lub solonymi migdałami, kremem pomarańczowym lub śliwkowym oraz zestawy dżemów.