Kolejny gratis od Clubcard

Ogromna popularność dodatkowych rabatów i korzyści za duże zakupy w Tesco sprawiła, że firma jeszcze przed Świętami postanowiła zorganizować kolejną akcję dla swoich klientów. Tym razem przy zakupach za minimum 200 zł z kartą Clubcard otrzymamy jeden z wybranych gratisów. Do wyboru mamy proszki lub kapsułki do prania Persil, cukierki Box Wawel czy storczyki. Akcja trwa od 8 do 11 grudnia lub do wyczerpania zapasów.

W najnowszej akcji Tesco, robiąc zakupy za 200 zł z użyciem karty Clubcard możemy wybrać jeden z ponad 20 różnych produktów. Znajdziemy tu 14 różnych rodzajów proszków (1,4kg), kapsułek i żeli Persil, 6 rodzajów ponad półkilogramowych pudełek cukierków Wawel i 1-pędowe storczyki o wysokości 12 cm. Oferta obowiązuje również w małych sklepach Tesco.

Akcja dla członków programu Clubcard trwa od 8 do 11 grudnia lub do wyczerpania zapasu i nie dotyczy stacji paliw i serwisu Ezakupy. Z promocji wyłączone są zakupy wyrobów tytoniowych i mleka początkowego dla niemowląt, zaś szczegóły oferty znajdziemy w gazetkach promocyjnych i na tesco.pl.